Hladké vnútorné stierky
star_border

Hladké stierky do interiéru

  • Bez škodlivých látok
  • Regulujú vlhkosť
  • Zlepšujú kvalitu vzduchu

Vieme, čo dýchame?

Vnútorné materiály by nemali byť len pekné alebo ľahko spracovateľné, ale predovšetkým by mali byť z minerálnych prírodných materiálov a bez uvoľňovania škodlivých látok tzv.  VOC - prchavé organické látky. Baumit produkty nielen že spĺňajú max. povolené limity, ale sú až 100-násobne menšie.

Kvalita vnútorného vzduchu

Ani vlhko, ani sucho

Správnu vlhkosť vzduchu medzi 40 a 60 % nám pomôžu regulovať prírodné materiály na báze vápna. Mikroštruktúra takýchto stierok a omietok sa podobá špongii, vďaka čomu dokážu efektívne absorbovať nadbytočnú vlhkosť z prostredia a v prípade suchého vzduchu ju vydať naspäť do prostredia. 

Kvalita vzduchu

Stierky na báze vápna majú zásaditý charakter s pH viac ako 7, čím nevytvárajú živnú pôdu pre rast plesní a patogénnych mikroorganizmov a sú prirodzene antibakteriálne.

Hladké stierky

Hladké steny

Vysoko paropriepustmé minerálne stierky pre dosiahnutie hladkých povrhov stien v interiéri bez brúsenia povrchu. Nanášajú sa ručne alebo strojovo priamo na betón, sadrokartón alebo na vápenné, vápenno-cementové aj sanačné omietky.


Tradičné

Prírodne biela vápenná stierka Baumit KlimaFino a špeciálna stierka Ionit Fino pre všetkých milovníkov tradičnej remeselnej práce. Pre ručné a jemné vyhladenie povrchu. Baumit Ionit Fino dokonca napomáha lepšej regulácii vlhkosti v interiéri.

Rýchle

Pastézna prírodne biela stierka Baumit  Ionit Finish dodávaná vo vedre. Po premiešaní pripravená na okamžité použitie. Navyše so schopnosť lepšie regulovať vlhkosť v interiéri.

Ako funguje Ionit systém?

Či už rekonštruujete alebo stierkujete sadrokartón, použite materiál, ktorý vám prinesie viac ako len hladké steny. Funkčné vútorné stierky Ionit napomáhajú regulovať vlhkosť vzduchu a udrižiavať zdravšie prostredie na bývanie.

Baumit Kalkulátor

Kalkulácia materiálu

Vyberte si vhodný omietkový systém do interiéru a vytvorte si základný cenový rozpočet spolu so spotrebou materiálu.